Marktkleding koopt u bij Gerard & Marina

Loopt u graag rond in marktkleding van een bekend merk? Bij Gerard & Marina kunt u langskomen op de markt om marktkleding van diverse merken te shoppen. Met ons goede en eerlijke advies kunt u altijd wel een passende aankoop doen. De merken die wij aanbieden zijn onder andere New Star, Blue Seven, C&S The Label, Gemma Ricceri, Vera Jo, Brams Paris, Angels Milan, Corrino, Ferlucci, Dio Rose, Tony Montage en Marina di Campo (powered by Privat Label Company). U heeft dus een grote keuze uit diverse merken voor zowel dames als heren. Ook zorgen wij ervoor dat wij regelmatig een nieuwe collectie in de verkoop hebben. Bent u benieuwd naar de marktkleding bij Gerard & Marina? Kom dan zeker eens bij ons langs op de markt.

Waarom u marktkleding zou moeten kopen

Wij zijn Gerard en Marina en met onze 35 jaar ervaring op de markt, kunnen wij u altijd goed advies geven over de kleding. Naast dat we diverse merken kleding aanbieden, houden wij ook enorm van gezelligheid. Bij ons kunt u dus tijdens het uitzoeken van uw nieuwe kleding genieten van een lekker kopje koffie of thee. Daarnaast kunnen wij ons voorstellen dat u ook graag uw kleding uit onze kraam wil passen. Dat kan! Wij hebben namelijk een paskamer aanwezig, zodat u gewoon de kleding die u aanspreekt kunt uitproberen. Verder hoeft u bij ons niet per se contant te betalen, want wij hebben ook een pin apparaat. Bent u al overtuigd om marktkleding bij ons te komen kopen? Lees dan verder!

Kom bij ons langs voor het aanschaffen van marktkleding

Op de markt kunt u altijd genieten van de gezelligheid die er heerst. Bij onze kleding verkoop op de markt kunt u ook zeker gezelligheid verwachten. Toch is gezelligheid niet het enige dat telt, want u bent natuurlijk op zoek naar nieuwe kleding. Met onze goede service kunnen wij u altijd verder helpen. Heeft u dus vragen over de kleding, of wilt u een eerlijke mening over hoe de kleding u staat? Wij helpen u graag! Heeft u kleding gekocht maar is het toch niet goed? Wij hanteren de ‘niet goed, geld terug’ regel. Als de door u aangeschafte vrijetijd kleding dus toch niet van voldoende kwaliteit is, krijgt u het aankoopbedrag gewoon terug. Bent u op zoek naar marktkleding van diverse merken? Kom dan gezellig langs bij Gerard & Marina!

Marktkleding
Menu