Koop uw vrijetijd kleding bij Gerard & Marina

Bent u op zoek naar nieuwe vrijetijd kleding? Op de markt kunt u vaak veel mooie kleding vinden voor een voordelige prijs. Bij Gerard & Marina helpen wij u graag met het vinden van perfect passende kleding. Met ons goede en eerlijke advies zult u altijd verder geholpen worden. Bij ons op de markt zijn ook zeker paskamers aanwezig. Dit betekent dat u gewoon op de markt uw kleding kunt passen. Zo weet u zeker dat de kleding u als gegoten zit, voordat u het aanschaft. Ook kunt u bij ons op de markt gewoon met pin betalen. Kom dus zeker eens een kijkje nemen bij Gerard & Marina op de markt. Wilt u eerst meer weten? Lees dan verder!

Diverse merken vrijetijd kleding koopt u op de markt

Wij zijn Gerard en Marina en met onze passie voor kleding willen wij u natuurlijk kleding van de allerbeste merken aanbieden. Bij ons vindt u dan ook veel verschillende populaire merken voor een voordelige prijs. Zo verkopen wij onder andere kleding van New Star, Blue Seven, C&S The Label, Gemma Ricceri, Vera Jo, Brams Paris, Angels Milan, Corrino, Ferlucci, Dio Rose, Tony Montage en Marina di Campo (powered by Privat Label Company). Bij ons heeft u dus altijd veel kleding van verschillende merken om uit te kiezen. Daarnaast bieden wij regelmatig een nieuwe collectie aan u aan. De collectie die wij aanbieden is voor zowel mannen als vrouwen. Komt u dus gezellig eens met uw partner nieuwe kleding uitzoeken op de markt bij Gerard & Marina. Wij zien u graag eens verschijnen!

Kom bij ons langs voor vrijetijd kleding en gezelligheid

Het grote voordeel van kleding kopen op de markt, is dat het altijd gezellig is. Tijdens het uitzoeken van de kleding kunt u heerlijk genieten van een kop koffie of thee. Met onze 35 jaar ervaring kunnen wij u tegelijkertijd goede adviezen geven over de marktkleding die wij verkopen. Wij vinden dat bij kleding verkoop op de markt de klant altijd koning is. Daarom hanteren wij ook de regel ‘niet goed, geld terug’. Mocht uw kleding dus toch niet goed zitten of niet van voldoende kwaliteit zijn, krijgt u uiteraard uw geld terug. Wilt u vrijetijd kleding van diverse bekende merken kopen en tegelijk profiteren van de gezellige marktsfeer? Dan zit u goed bij Gerard & Marina. Wij helpen u graag met de keuze voor nieuwe kleding. Hopelijk tot snel!

Vrijetijd kleding
Menu